0Stuk(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Jaloezieenkoning is een onderdeel van Shutterkoning B.V. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk shutters en jaloezieën. Wij zien onze producten niet slechts als Raamdecoratie of zonwering. We zien ze als een belangrijk deel van je interieur, ze geven sfeer en een gevoel van luxe. Ze zijn een verlengstuk van onze klanten en ieder product is uniek en persoonlijk.

De jaloezieën zijn van uitmuntende Nederlandse kwaliteit en worden gemaakt van de mooiste materialen. Deze komen allemaal uit de fabriek in Nederland! Deze stuurt de producten direct door naar je huis. Van tussenhandel is geen sprake, dit is zeker te merken aan de voordelige prijzen van onze producten. Wij staan zelf altijd 100% voor je klaar.

Onze eigen vakmensen komen bij u langs in zowel Nederland als België. Deze monteurs beschikken over ambachtelijke kwaliteiten en de modernste hulpmiddelen om de jaloezieën mooi, schoon en correct te installeren.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn dan wordt dat snel en vakkundig opgelost.