0Stuk(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Jaloezieenkoning is een onderdeel van Shutterkoning B.V. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk shutters en jaloezieën. Wij zijn onze producten niet slechts als Raamdecoratie of zonwering. We zien ze als een belangrijk deel van uw interieur, ze geven sfeer en een gevoel van luxe. Ze zijn een verlengstuk van onze klanten en ieder product is uniek en persoonlijk.

Onze jaloezieen zijn van uitmuntende kwaliteit en worden gemaakt van de mooiste materialen. Wij bieden absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons vind u geen goedkope producten, maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Naast de verkooporganisatie, die landelijk dekken is in zowel Nederland als België, beschikken wij over eigen vakmensen. Onze monteurs beschikken over ambachtelijke kwaliteiten en de modernste hulpmiddelen om de jaloezieën mooi, schoon en correct te installeren.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn dan wordt dat snel en vakkundig opgelost.